Achtung: Umzug und eingeschränkter Service wegen Baustelle! We're moving due to construction works!

Wegen der Baustelle in der Hertzallee muss unser Eingang zum TK-Gebäude gesperrt werden! Deshalb wird es voraussichtlich vom 13.03. bis 02.04. keinen öffentlichen Zugang zu unseren Räumlichkeiten geben. Für diesen Zeitraum beziehen wir die Ausweichräume MA545 und MA 549 im Mathematik-Gebäude. Dort findet ihr bis auf Weiteres unser Interim-Büro und auch die Beratungen. Ausstellungen von internationalen Studierendenausweisen (ISIC) können wir aktuell leider nicht vornehmen! Das Finanzplenum am 20.03. findet ebenfalls in Raum MA545 statt.

Due to construction works at Hertzallee our rooms in the TK building will be closed from 13th of March to 2nd of April! That's why we temporarily have to move our AStA office to the room MA545 (in the math building) and the counselings will take place in the rooms MA545 and MA549. Currently we also unfortunately cannot provide you with international student cards (ISIC) until further notice. We are sorry for the inconvenience and the fact that we can't offer you all the services that we usually do. We hope we can get back to our premises as soon as possible. Our finance plenum at the 20th of March will take place in room MA545.